iklan terpilih...click...click key!!!

ding...dong...~

ka ching!!

Sign by Danasoft - Get Your Sign

Monday, March 14, 2011

hugs n kisses




kawan2!!! mari 1...2...3... SENGIHHH~
ouwh...lupe ni...jgn sengih tanpe motif,nnti org kate ade wayar yg tercabot barangkali...
hahahakui...abah hang la...ok2...ni bkn sengih je...tp nk share sumtink ngan korg yg lalu lalang...
jengjengjeng...nah la lagu je pn...tade mnde yg surprise pn la...

hambek ni lagu faveret sy buat masa ni...
untuk satu...2...tige...lapan...sepuloh...abg kt blakang sane...yg tengah tersengih tu jgk...dan untuk AWAK jgk...

see...manis tak sy...

Saturday, March 5, 2011

learn this for your next travel

video

oryte...naah idea plg best utk si manismanis dan sikacakkacak di luar sane yg suka melancong...
oh sape tak suke...ye x?
then yg penting,ni mmg idea utk mereka yg kuat melancong tp hati gembira sgt smpai barang ala-ala satu almari kasi angkat skali...

ok...selamat bercuti kawankawan...hmm walau sy di sini masih sibuk memerah otak...!!

1...2...3....




ok....bahawasanya...hari ini seriously...dan dgn sejujurnya sy kata...
BOSANNNNNN!!!!
ok...dan sy mule rase...adoiii takde ke org nk ajak sy borak2 ini tyme...
then,aktiviti hari ni hanya lah aktiviti sampingan yg mmg nmpk mcm LOSER!!!
ye...!! L.O.S.E.R ye kawan2...
hurmm...dh la...nk diam...nk gigit jari sorang2... :(
fine!!! kau org ade bf...kwn ade ramai...tiap2 hari blh dating smbil kluar ramai2...
study pon takde mood ni...haish...nmpk sgt aku loser...

ok la dh bye!!
(jalan sambil tunduk pandang bawah dgn khusyuk mengenang nasib diri yg kurg baik)